vappu10 vappukattaus
Iloisen riehakasta vappua kaikki simasuut! Tällä kertaa kahviliinat taipuivat vappukukiksi pöytää koristamaan, vappupillit saivat hyrräkoristeet ja vappuviiri askarreltiin juhlapöydän taustalle iloista tunnelmaa antamaan. Sain Heydalta upean askartelusetin jota käytin juhlaviirin ja paikkakorttien tekoon. Helppoa ja näppärää, kurkkaa miten vappukattaus syntyi :)
vappu1
 vappu7 vappu5 Heyda tuotteita
Heyda Juhlalippuketju oli tosi mutkaton tehdä! Paketissa oli valmiina erivärisiä lippuja reilusti (14kpl) ja mukana tuli kaunis nauha (3m) jolla lippuketjun sai kiinnitettyä. Heyda koristeteippiä käytin reunustamaan lippuja, ja teipin sai myös sujuvasti paperiin kiinni. Valitsin jokaiseen lippuun erilaisen teipin, sillä valikoimassa oli niin paljon kivoja vaihtoehtoja. Lasten kanssa touhutessa teippien leikkaukset ei välttämättä aina mene juuri kohdalleen mutta yhdessä on mukava puuhailla :) .

Lilaksi kaitaliinaksi pöydän keskelle valitsin hiukan erilaisen vaihtoehdon, mutta minusta se oli niin passelin oloinen vappuun, joten mikäpä siinä! Kyseessä on kodin yleispaperirulla jonka koko on 0,57×2,5m. Pituus riitti oikein hyvin pöydälle ja paperi sekä näytti kivalta että oli riittävän kestävä.

Juhlapöydän vappukukat tein erilaisista kahviliinoista, joita minulle onkin kertynyt kiitettävä määrä kaapin pohjalle. Tämä on hauska keino käyttää ylimääräiset pois kuleksimasta. Jokaisessa kukassa on käytetty vähän erilaisia servettejä, yhteensä 3 kpl/kukka. Valitsin pohjalle yhdenlaisen, ja päälle kaksi samankuvioista kahviliinaa, joiden kaikkien koko on n. 33x33cm. Ohje kukan tekemiseen löytyy esim. NataliDoman videosta täältä -> . Itse käytin leikkaamisen ihan tavallisia saksia, jotka toimivat aivan hienosti nekin.

Juomalaseissa oleviin pilleihin halusin lisätä jonkin vappuun sopivan koristeen ja päädyin vappuhyrriin. Hyrrät on tehty erilaisista koristepaperineliöistä ja osa jopa ylijäämätapetista, kooltaan noin 7,5×7,5cm. Hyrrät on taiteltu aivan kuten joulutortut, eli leikattu saksilla viillot kulmista kohti keskustaa, jonka jälkeen taivutettu joka toinen kulma keskelle ja liimattu kiinni. Päälimmäiseksi on lisätty puuhelmi. Valmista!

Lisäsin myös paikkakortit nojaamaan kuohuviinilasien jalkoihin, niihin voi kirjoittaa vaikkapa vappu -tervehdyksiä. Tein kuppikakkuleimat Heydan leimasimella ja söpöillä ilmapallotarroilla. Pöydän ylle kattokoukkuihin kiinnitin muutamia ilmapalloja ja serpentiiniä piti toki olla myös! Lopuksi vielä muutama lila kynttilä ja eikun herkuttelemaan!

vappu6 vappu11

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13981915/?claim=7hdczbxh73j”>Follow my blog with Bloglovin</a>