Pian juhlitaan Uuden vuoden alkamista ja meillä virittäydyttiin jo kupliviin tunnelmiin! Hopea on näyttävä pari mustalle ja harmaan sävyt tulevat kauniisti esiin kattauksessa. Tällä kertaa kaivoin esiin pellavaiset kangasservetit, jotka omalta osaltaan korostavat illan juhlavuutta. Uusi vuosi 2015 tervetuloa!

uusivuosi4   uusivuosi3   uusivuosi5

Tein itse ruokaliinoihin sopivat servettirenkaat talous- ja vessapaperirullan hylsyistä, koska halusin kokeilla kumpi sopi tarkoitukseen paremmin. Aloitin leikkaamalla hylsyistä sopivan kokoiset renkaat (n. 3cm leveät) jonka jälkeen leikkasin foliopaperista suorakaiteen muotoiset palaset. Kannattaa katsoa että foliopala on pari kertaa leveämpi kuin leikattu hylsy. Folio rullattiin renkaiden ympärille ja folion sivut taiteltiin hylsyn sisäpuolelle. Liimaa ei siis tarvita lainkaan. Viimeiseksi pistelin neulalla sydänkuvion renkaaseen. Talouspaperin hylsy on selvästi kestävämpi ja jämäkämpi joten minusta se oli parempi. Toisaalta vessapaperirenkaaseen sai pisteltyä neulalla helpommin. Tykkäsin itse näistä tosi paljon :)

Kangasservetit on ensin taiteltu kolmioksi ja sitten kolmion kärjestä alkaen rullattu putkiloksi. Tässä vaiheessa servettirengas on pujotettu kangasputkilon sisään keskikohtaan ja lopuksi taitettu servetin päät taakse  servettirenkaan sisään. Tosi hyvin asettui kangas!

uusivuosi6   uusivuosi2

Kynttiläkoristeet tein suuriin konjakkilaseihin. Lasien pohjalla on kirkasta koristekiveä joka muistutti hienojakoista jäämurskaa ja sopi hyvin tähän talven kattaukseen. Tuikkukynttilät laseissa antavat kaunista valoa.

Pöydän keskellä on tietenkin jääpala-astia jossa illan juoma pysyy viileänä. Astian ympärille laitoin helmivalonauhan ja alle vielä hopeisen pyöreän tarjottimen loistetta lisäämään. Juomalaseiksi valitsin tällä kertaa martinilasit joista jokaisen jalkaan on vielä aseteltu hopeinen juomalasikoriste.

Pöydälle halusin myös edellisvuoden valetut tinat odottamaan uudelleen sulatusta. Toimivat mukavasti pöytäkeskustelun aiheenakin kun voi seurueessa pohtia toteutuiko viimeksi ennustetut asiat ja mitä ne olivatkaan! Mustat pöytätabletit olivat käytössä jo Halloween -kattauksessa.

Juhlakattaus kruunattiin kultaisilla pohjantähdillä (2kpl) jotka roikkuvat katosta pöydän yllä. Tähdet ostettiin  jouluksi Jyskistä mutta ne sopivat tyyliltään paljon paremmin nyt uuteen vuoteen. Kohti ensi vuotta matkataan…

Onnellista Uutta Vuotta, tuokoon se tullessaan paljon hyviä hetkiä!