prinsessakattaus13 prinsessakattaus11 prinsessakattaus15 prinsessakattaus18
Pienen blogitauon ja kesän vieton jälkeen päätin tarjoilla teille hattaralla maustetut prinsessajuhlat! Minulta toivottiin jokin aika sitten tytöille mieluista juhlapöytää ja lähdin liikkeelle (mistäpä muustakaan) kuin vaaleanpunaisista prinsessakruunuista, herttaisista sydämistä ja kuninkaallisesta kullan hohdosta :) . Lisäsin pöydälle vielä sulkia koristeiksi. 

Käytin tässäkin kattauksessa paljon Heydan tuotteita. Vaaleanpunaista koristepaperia, pinkkejä timanttitarroja ja sydänleikkuria tarvittiin kruunukoristeiden teossa. Lisäksi kultainen kimaltava kaitaliina on Heydan metallipaperirullasta. Vastaavaa tuotetta kokeilin jo äitienpäiväkattauksessa. Juomalasien reunassa käytin koristeena tosi kaunista valkoista Heydan koristetarrateippiä. Halusin että juhlapöytä on lasten näköinen, joten leikkasin toisesta kuviollisesta koristepaperista pienet pöytätabletit jokaisen paikalle. Ilmapallokuviot, kuppikakut ym. toivat iloista virtaa kattaukseen. 

Kruunukoristeiden malliksi otin lasten leivontasetistä piparimuotin, jonka mukaan leikkasin kruunujen ääriviivat. Tarratimanteilla oli mukavan helppo koristella kruunut mieleisekseen. Lisäsin vielä valkoisen sydämen, jonka leikkasin sydänleikkurilla. Kirjailin myös vieraiden nimet kultatussilla kruunuihin ja lopuksi liitin kruunut puisiin varrastikkuihin. Viimeiseksi nidoin kultanauhat kiinni. Vastaavaa nimikoristetta voisi hyvin käyttää pienemmässä koossa vaikkapa ristiäisissä tai nimenantojuhlissa tarjottavien leivosten koristeena ja kakun päällä!

Serveteiksi valikoitui nyt jotenkin automaattisesti valkopohjaiset sydänliinat, sillä sydämiä oli muutoinkin kattauksessa. Pillien väreissä oli paljon vaihtoehtoja, mutta päädyin pinkkiin ja vaaleaan oranssiin/persikkaan. Juomalaseista tuli näyttävät kun servetin asetteli lasin sisään ja lisäsi lopuksi kruunukoristeen ja kaksi pilliä. Vai mitä pidätte? Jotta pöytä säilyi hiukkasen harmonisena, valitsin sulkien väreiksi lilaa, keltaista ja eri sävyistä punaista. Pöydän antimiksi tarjolle ainakin hattaraa ja vaahtokarkkeja ja juhlat saavat alkaa!

prinsessakattaus7 prinsessakattaus14